Inhoudsopgave:

Openstaande vacatures

Op de website Werken bij Leeuwarden vind je vacatures waar je op kunt solliciteren. Dit zijn vacatures voor langere tijd. Meestal minstens 6 maanden. Voor deze functies krijg je een contract bij de gemeente Leeuwarden óf bij onze payroll-partner Driessen.

Staat er nu geen vacature voor je tussen? Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures door je aan te melden voor een Job Alert.

Tijdelijke vacatures

Voor tijdelijke vacatures en opdrachten werkt de gemeente Leeuwarden met een Inhuurdesk. De Inhuurdesk regelt alles voor het personeel dat ingehuurd wordt. Bijvoorbeeld als het gaat over uitzenden, payroll, detachering of zzp’ers.

Wil je als detacheerder of zzp’er contact? Meer informatie vind je op de website van de Inhuurdesk.

Stageplek, afstudeeropdracht of werkervaringsplaats

Meestal hebben de afdeling waar je stage wilt lopen (vakafdeling) en de school direct contact met elkaar. De vakafdeling vertelt de school of opleiding precies welke mogelijkheden er zijn en wat de gemeente zoekt. Informeer daarom eerst op jouw school of opleiding.

Kiest een vakafdeling voor een vacature, los van de contacten met de school? Dan wordt deze stageplaats, afstudeeropdracht of werkervaringsplaats geplaatst op website WerkenInFriesland.

Meer vacatures bij overheidsorganisaties in Fryslân

Deze vind je op website Werken in Friesland. Je vindt er ook informatie over bijvoorbeeld:

  • Opleidingen
  • Trainingen
  • Projecten
  • Mediation
  • Loopbaanadvies