Bent u van plan naar het Gemeentehuis te komen? Lees dan eerst de voorwaarden en regels op de pagina ‘Openingstijden en diensten in Coronatijd’. Burgerzaken werkt bijvoorbeeld alleen nog maar op afspraak.

Lion het stadhuis in de lente

Politiek Podium

4 december 2019
19:30
23:00

Iedere woensdag is er een Politiek Podium van de gemeenteraad. De eerstvolgende bijeenkomst is op 4 december. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. De onderwerpen die aan de orde komen leest u altijd in de agenda.

Live uitzending

Het Politiek Podium kunt u live volgen via de livestream op de website. Lokale omroep LEO verzorgt een uitzending over het forum in de raadszaal en het onderdeel debat/besluitvorming. In de pauze is er gelegenheid de leden van de gemeenteraad te ontmoeten en te spreken.

Inspreken

Iedereen die dat wil kan inspreken over onderwerpen die op de agenda van het onderdeel open podium/forum staan. Het is wel nodig dat u zich hiervoor aanmeldt. Aanmelden kan bij de griffie door te mailen naar politiekpodium@leeuwarden.nl of te bellen naar 058 - 233 2372. Dit kan tot op de dag van de vergadering 12.00 uur. U kunt ook zelf een onderwerp inbrengen. Ook hier geldt: contact opnemen met de griffie over de mogelijkheden.  De besluitvorming en het debat is aan de leden van de gemeenteraad. Hierbij kan niet ingesproken worden.

Contact

Wilt u meer weten over de gemeenteraad of heeft u vragen aan de medewerkers van de griffie? Zij staan u graag te woord!