Bent u van plan naar het Gemeentehuis te komen? Lees dan eerst de voorwaarden en regels op de pagina ‘Openingstijden en diensten in Coronatijd’. Burgerzaken werkt bijvoorbeeld alleen nog maar op afspraak.

Lion het stadhuis in de lente

Omar Smids

Omar Smids trouwambtenaar

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Omar Smids stelt zich aan u voor. Per april 2022 gaat trouwambtenaar Omar Smids met pensioen en is werkzaam tot en met maart 2022.

Presentatie

Als ik mijzelf moet voorstellen, kom ik niet om mijn beroep heen. Sinds 1983 ben ik in mijn dansschool in Leeuwarden op een leuke manier met allerlei mensen bezig. Elke avond is een nieuwe show en elke les is een nieuwe presentatie. Het verhaal is nooit hetzelfde, want het zijn steeds weer andere mensen. Natuurlijk ben ik in al die jaren ook vaak betrokken geweest bij huwelijken van cursisten die elkaar via dansles hebben leren kennen.

Trouwdag

De trouwdag is jullie dag, jullie moment en op die dag het belangrijkste moment in je leven. Samen met je familie, je vrienden en misschien al kinderen. Als trouwambtenaar voeg ik daar graag iets speciaals en moois aan toe. Met een warm welkom, jullie mooie verhaal, de plechtigheid zelf en een slotwoord. Natuurlijk met humor, misschien ook met een traan, wie zal het zeggen. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie een mooi verhaal in elkaar te sleutelen en ik sta open voor iedereen.