Lion

Politiek Podium: forum

8 mei 2017
19:30
23:00

Maandag 8 mei 2017 houdt de gemeenteraad een Politiek Podium. De bijeenkomst is deze keer gewijd aan het forum. Als u mee wilt praten kunt u zich hiervoor aanmelden. Het Politiek Podium is in het Stadhuis, Hofplein 38. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en is openbaar.

Agenda

Alle onderwerpen die tijdens het Poltiek Podium worden besproken leest u in de agenda. De agenda staat ook wekelijks in de krant Huis aan Huis.

Live uitzending

Het Politiek Podium is live te volgen via de live stream op onze website. Lokale omroep LEO verzorgt een uitzending over het forum in de raadszaal en het debat of besluitvorming. In de pauze is er de wekelijkse talk show Achter het Podium vanuit de raadszaal.

Meepraten

Iedereen die dat wil kan in- en/of meespreken over onderwerpen op de agenda voor het forum. U kunt ook zelf een onderwerp inbrengen. Hiervoor moet u zich aanmelden bij de griffie via mail politiekpodium@leeuwarden.nl of via 058 - 233 2372. Dit kan tot op de dag van de vergadering 12.00 uur.

Kleine presentatie

In de pauze van het Politiek Podium is het mogelijk een onderwerp dat u bezighoudt aan de aanwezigen te presenteren. Dat kan ook een project van de gemeente zijn. U krijgt een informatietafel toegewezen, geschikt voor een kleine presentatie. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de griffie tot 12.00 uur op de dag van het Politiek Podium via mail politiekpdium@leeuwarden.nl of via 058 - 233 2372. De informatietafels zijn niet bedoeld voor commerciƫle doeleinden.

Contact

Wilt u meer weten over de gemeenteraad of heeft u vragen aan de medewerkers van de griffie? Zij staan u graag te woord.