Lion

Politiek Podium: forum

27 februari 2017
19:30
21:00

Iedere maandag is er een Politiek Podium van de gemeenteraad. Er is de ene week een hele avond forum en de andere week is het tijd voor besluit en debat. Op 27 februari is er forum. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. De onderwerpen die aan de orde komen leest u in de agenda.

Live uitzending

Het Politiek Podium kunt u live volgen via de live stream op de website. Lokale omroep LEO verzorgt een uitzending over het forum in de raadszaal en het onderdeel debat/besluitvorming.

Meepraten

Iedereen die dat wil kan in- en/of meespreken over onderwerpen die op de agenda van het forum staan. U kunt ook zelf een onderwerp inbrengen. Het is wel nodig dat u zich hiervoor aanmeldt. Aanmelden kan bij de griffie door te mailen naar politiekpodium@leeuwarden.nl of te bellen naar 058 - 233 2372. De besluitvorming en het debat is aan de leden van de gemeenteraad. Hierbij kan niet mee- of ingesproken worden.

Kleine presentatie

In de pauze van het Politiek Podium is het mogelijk om een onderwerp aan de aanwezigen te presenteren aan een informatietafel. Dat kan ook een project van de gemeente zijn. De tafels zijn geschikt voor een kleine presentatie van een onderwerp dat u onder de aandacht wilt brengen van de raadsleden. U kunt je hiervoor aanmelden bij de griffie tot 12.00 uur op de dag van het Politiek Podium via politiekpodium@leeuwarden.nl of via 058 - 233 2372. De informatietafels zijn niet bedoeld voor commerciële doeleinden.

Contact

Wilt u meer weten over de gemeenteraad of heeft u vragen aan de medewerkers van de griffie? Zij staan u graag te woord!