Lion

Groen moet je doen

12 juni 2019
12:30
17:00
Steeg jouw energierekening dit jaar opnieuw? En zoek je een manier om minder energiekosten te betalen? Wil je gratis kans maken op een led-lamp en/of waterbesparende douchekop? En kun jij deze vragen met 'Ja' beantwoorden? Dan zoeken wij jou!

Wij nodigen je graag uit voor 'Groen moet je doen!'. Dit evenement staat in het teken van het verminderen van energiekosten, verhalen delen en netwerken. Tijdens dit evenement gaan meerdere projecten van start. Er zijn bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid, er worden verhalen gedeeld over de ervaringen met de energiecoach en projecten van 'Freonen fan Fossylfrij Fryslân'.

Leuke prijzen

Ook gaat de pilot van het interactieve spel 'Het blijft uit' van start. Dit is een interactieve beleving, waarbij jij de expert bent die de personages in de game van de ondergang moet redden. Wie verdient het om weggestuurd te worden in een wereld die door iedereen naar de filistijnen is geholpen? Hoe maak je aan iemand duidelijk dat je duurzamer moet leven? Binnen een half uur stuur jij 5 personages op een zo duurzaam mogelijk pad om hen te redden van een anders gewisse ondergang. Lukt dit? Dan zijn er leuke prijzen aan verbonden! 

Testers gezocht

Wij zijn op zoek naar personen die dit spel willen testen en hun meningen hierover willen delen. Kortom, een actief programma waarbij je gratis de eerste stap kunt zetten naar een minder hoge energierekening! 

Real life game

Dus, wil jij jouw energiekosten de kop indrukken? Hou jij van het spelen van games? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom testen of dit ook wat voor jou kan zijn! Zien we je 12 juni?

Wanneer

Het evenement is 12 juni in Zalen Schaaf, te Leeuwarden. De entree is gratis. Inloop vanaf 12:30 uur. Je bent de hele middag welkom en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.