Lion

Duurzaam Gebouwd Congres

14 februari 2019
09:00
17:00
Jubileumeditie Duurzaam Gebouwd Congres in provincie Fryslân

Heb jij de oplossing om de energietransitie in Friesland te versnellen en samen te werken aan verregaande verduurzaming?

We zitten middenin de energietransitie: energieopslag en opwekking van duurzame energie staan volop in de spotlights, terwijl er ook steeds meer aandacht komt voor alternatieve vormen van warmtevoorziening. Investeringen in duurzame technologie nemen toe, net als de inzet van uitwisseling van energie. Dit zorgt ervoor dat de toepassing van fossiele grondstoffen verdwijnt en de bouw- en vastgoedsector toewerkt naar een volledig circulaire economie. Hoe versnellen we dit proces, terwijl te toch zorg dragen voor meer biodiversiteit in flora en fauna?

Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in provincie Fryslân komen deze thema’s aan bod om te werken aan daadwerkelijk praktische oplossingen. Laat je inspireren door het plenaire programma en ga met honderden andere bouw- en vastgoedprofessionals in gesprek om tot nieuwe samenwerkingen te komen en de transitie naar een duurzame sector te versnellen.

It Giet Om!

Het Duurzaam Gebouwd Congres richt zich op directieleden, managers en senior professionals uit de brede bouw- en vastgoedsector. Tijdens de editie van 2018 in Hoofddorp waren er meer dan 550 professionals aanwezig. Dit jaar is er slechts plaats voor 500 bezoekers, dus wees er snel bij.

Lees meer!