Lion

Nationale Duurzame Huizen Route

10 november 2018
10:00
15:00
Al meerdere huizen volgeboekt voor aanstaande zaterdag! Wil je ook aan de slag met je woning? Laat je inspireren tijdens de Duurzame Huizenroute! Meerdere duurzame koplopers bij jou in de buurt openen hun deuren.

Ook dit jaar doet de gemeente Leeuwarden mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Een prachtig evenement om energiebesparing bij vrienden, familie, buren en bekenden onder de aandacht te brengen. Op de overzichtspagina van de Nationale Duurzame Huizenroute een overzicht van de duurzame woningen en andere duurzame gebouwen.

Tijdens de Duurzame Huizenroute op zaterdag 3 en 10 november 2018 krijgt u de kans om de huizen te bezoeken. Een schitterende kans als u zich wil oriënteren op het gebied van duurzaam en energiezuinig wonen.

Ontdek de woningen in de gemeente Leeuwarden!

Om 11.00 uur komt wethouder Herwil van Gelder langs bij huiseigenaar Rinus om zich te laten informeren over de door hem gemaakte keuzes. Welke stappen heeft hij gezet? En welke kansen en uitdagingen ziet hij voor vergelijkbare huishoudens die aan de slag willen. 

Doe mee!
Heeft u al positieve ervaringen met energiebesparing? Loopt u voorop als het gaat om zonne-energie? Of bent u die koploper die gaat voor Nul-op-de-meter? Elke ervaring is bruikbaar om een ander op weg te helpen. Meld u aan!