Lion

Politiek Podium

17 januari 2018
19:30
23:00

Iedere woensdag is er een Politiek Podium van de gemeenteraad. De eerstvolgende bijeenkomst is op 17 januari. In deze vergadering staat het collegeprogramma en de installatie van de wethouders op de agenda.De bijeenkomst begint om 19.30 uur. De onderwerpen die aan de orde komen leest u altijd in de agenda.

Live uitzending

Het Politiek Podium kunt u live volgen via de live stream op de website. Lokale omroep LEO verzorgt een uitzending over het forum in de raadszaal en het onderdeel debat/besluitvorming. In de pauze is er gelegenheid de leden van de gemeenteraad te ontmoeten en te spreken.

Meepraten

Iedereen die dat wil kan in- en/of meespreken over onderwerpen die op de agenda van het onderdeel open podium/forum staan. U kunt ook zelf een onderwerp inbrengen. Het is wel nodig dat u zich hiervoor aanmeldt. Aanmelden kan bij de griffie door te mailen naar politiekpodium@leeuwarden.nl of te bellen naar 058 - 233 2372. De besluitvorming en het debat is aan de leden van de gemeenteraad. Hierbij kan niet mee- of ingesproken worden.

Contact

Wilt u meer weten over de gemeenteraad of heeft u vragen aan de medewerkers van de griffie? Zij staan u graag te woord!