Bent u van plan naar het Gemeentehuis te komen? Lees dan eerst de voorwaarden en regels op de pagina ‘Openingstijden en diensten in Coronatijd’. Burgerzaken werkt bijvoorbeeld alleen nog maar op afspraak.

Lion het stadhuis in de lente

Verlengen parkeervergunning of parkeerontheffing

Publicatiedatum: 
30 nov 2020

Van 1 december 2020  tot en met 31 december 2020  is het mogelijk de parkeervergunning/- ontheffing voor 2021 te verlengen.

Zelf regelen
Van 1 december 2020  tot en met 31 december 2020 kunt u dit regelen via https://parkeervergunning.leeuwarden.nl.  Klik op de knop ‘Verlengen’. Betalen kan via iDeal of Creditcard.

Inloggen
Bewoners kunnen inloggen via DigiD en bedrijven met gebruikersnaam (KvK-nummer) en wachtwoord.  Als u voor uw bedrijf nog geen gebruikersnaam heeft of bent u uw wachtwoord vergeten, stuur dan een e-mail naar parkeren@leeuwarden.nl.

Belangrijk!
Is de parkeervergunning/- ontheffing niet voor 1 januari 2021 betaald, dan is de parkeervergunning/- ontheffing niet verlengd en is deze automatisch beëindigd. 

Heeft u nog vragen of hulp nodig?
Dan kunt u mailen naar parkeren@leeuwarden.nl  of contact opnemen via het algemeen telefoonnummer 14058.  Natuurlijk kunt u ook langs komen op het Gemeentehuis in Leeuwarden. Neem dan de brief mee. Wij kunnen u dan sneller helpen. Voor actuele openingstijden en maatregelen in verband met het coronavirus verwijzen wij u naar Coronavirus(COVID-19) op deze website.