Lion het stadhuis in de lente

Verlengen parkeervergunning of parkeerontheffing

Publicatiedatum: 
30 nov 2020

Van 1 december 2020  tot en met 31 december 2020  is het mogelijk de parkeervergunning/- ontheffing voor 2021 te verlengen.

Zelf regelen
Van 1 december 2020  tot en met 31 december 2020 kunt u dit regelen via https://parkeervergunning.leeuwarden.nl.  Klik op de knop ‘Verlengen’. Betalen kan via iDeal of Creditcard.

Inloggen
Bewoners kunnen inloggen via DigiD en bedrijven met gebruikersnaam (KvK-nummer) en wachtwoord.  Als u voor uw bedrijf nog geen gebruikersnaam heeft of bent u uw wachtwoord vergeten, stuur dan een e-mail naar parkeren@leeuwarden.nl.

Belangrijk!
Is de parkeervergunning/- ontheffing niet voor 1 januari 2021 betaald, dan is de parkeervergunning/- ontheffing niet verlengd en is deze automatisch beëindigd. 

Heeft u nog vragen of hulp nodig?
Dan kunt u mailen naar parkeren@leeuwarden.nl  of contact opnemen via het algemeen telefoonnummer 14058.  Natuurlijk kunt u ook langs komen op het Gemeentehuis in Leeuwarden. Neem dan de brief mee. Wij kunnen u dan sneller helpen. Voor actuele openingstijden en maatregelen in verband met het coronavirus verwijzen wij u naar Coronavirus(COVID-19) op deze website.