Snel naar:

Hulp voor non-profitorganisaties: regeling Noodfonds Corona 2022

Non-profitorganisaties op het gebied van sport, recreatie, en sociaal maatschappelijke organisaties en instellingen kunnen een beroep doen op de ‘Regeling noodfonds Corona 2022 gemeente Leeuwarden’. Deze instellingen kunnen meestal geen beroep doen op compensatiepakketten van het Rijk. Het noodfonds kan ervoor zorgen dat een groot deel van de sociale basisinfrastructuur tijdens en na de crisis overeind blijft.

 

Meer informatie over de regeling Noodfonds Corona 2022 vindt u op ‘Regeling Noodfonds Corona 2022′.

Hulp voor culturele en creatieve sector

De culturele- en creatieve sector in de gemeente Leeuwarden heeft nog steeds te maken met de gevolgen van de coronacrisis. De gemeente heeft daarom vier regelingen beschikbaar gesteld ter ondersteuning van de sector: een subsidieregeling voor makers in de culturele sector, een subsidieregeling compensatie amateurkunst, een subsidieregeling compensatie culturele instellingen basisinfrastructuur en een subsidieregeling coronaschade evenementen.

 

Meer informatie en regelingen voor de culturele en creatieve sector vindt u op de pagina ‘Informatie culturele en creatieve sector in Coronatijd’.

Contact en meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Leeuwarden of stuur een e-mail naar teamcultuur@leeuwarden.nl.

 

Meer informatie over het Coronavirus vindt u op de pagina ‘Coronavirus (COVID-19)