Lion

Regina de Jong

Regina de Jong trouwambtenaar

Het leven is een droom en als je je droom met liefde leeft wordt de droom een kunstwerk!                
(uit: Meesterschap in de liefde van Don Miquel Ruiz)

Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand  Regina de Jong stelt zich voor.

De droom in liefde leven

Mijn leven leef ik in liefde met mijn partner, waar ik 21 jaar mee samen ben. We hebben 4 kinderen, waar ik heel trots op ben. Naast het moederschap en mijn functie als ambtenaar van de burgerlijke stand, heb ik een eigen bedrijf 'Werkplaats voor Inspiratie'. Vanuit die rol help ik professionals om dichter bij zichzelf te komen door coaching en training.

Jullie droom wordt een kunstwerk

Graag ga ik binnenkort met jullie in gesprek om te luisteren naar welke wensen, dromen en ideeën jullie hebben over jullie trouwdag, zodat het een kunstwerk wordt. Jullie verhaal als boeiend uitgangspunt om de plechtigheid en toespraak naar jullie stijl in te richten, zodat jullie trouwdag onvergetelijk prachtig zal zijn.

Huwelijksvoltrekking

Als trouwambtenaar vind ik het speciaal om op jullie trouwdag van waarde te kunnen zijn. Om de huwelijksvoltrekking bijzonder te maken zal ik symboliek, humor en eigenheid van jullie als paar via de toespraak terug laten komen. Ik zorg ervoor dat jullie trouwplechtigheid een feestelijk ontspannen ceremonie is, die in stijl voltrokken wordt.